Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kóstolj bele a barista mesterségbe otthonodban!

Kóstolj bele a barista mesterségbe otthonodban!

Baristának lenni napjainkban divat, művészet és életstílus. A gasztronómia ezen ágába tartozó szakemberek hivatására – vagy legalábbis tudására – sokan pályáznak. Hogyan válhatsz baristává otthon, anélkül, hogy elvégeznél egy tanfolyamot?

Miért jó baristának lenni?

Te is álmodozol róla, hogy milyen jó lenne részt venni egy barista képzésen és a kávékészítés mesterévé válni? Vagy csak szeretnél jobban megismerkedni a kávék világával anélkül, hogy ebben a szakmában helyezkednél el?

Lehet, hogy nincs elég időd, talán több információra, vagy csak egy kis ösztönzésre van szükséged. Ha otthoni, vagy professzionális barista babérokra törsz, most ingyenesen elérheted kiadványunkat, aminek segítségével belekóstolhatsz a képzés alapjaiba, megismerkedhetsz a kávéfajtákkal, pörkölési módszerekkel, és persze e gyönyörű mesterség titkaival.

Az ingyenes ebookból megismerheted:

  • a két alapvető kávéféle, az arabica és a robusta jellemző vonásait
  • a kávé feldolgozásainak különböző módszereit
  • az eszpresszót és az eszpresszó alapú kávéitalokat
  • a kávénövénytant
  • az ideális kávéőrlés és -pörkölés kritériumait
  • azt, hogy kell a kávéhoz adott tejjel bánni, a tejet megfelelően habosítani
  • a különböző nemzetek kávékultúráját
  • a kávé történelmének rejtelmeit
  • az új, alternatív, különleges technológiákat
  • hogyan kell a kávét megfelelően tárolni

Bónuszként jót derülhetsz olvasás közben számos, a kávéhoz köthető izgalmas legendán és anekdotán is, és végül, de nem utolsósorban ráébredhetsz arra, hogy te is baristának születtél. Az már rajtad áll, hogy elvégzel egy képzést, és valóban hivatásoddá teszed, vagy csak otthon, szeretteid nagy örömére kamatoztatod az itt megszerzett tudásodat.

Miért éri meg letöltened az ebookot?

Először is azért, mert nem kerül semmibe, díjmentesen hozzájuthatsz, csak kattints ide és iratkozz fel VIP hírlevelünkre. Ám ne tévesszen meg az ingyenessége, itt nem igaz, hogy olcsó húsnak híg lenne a leve: a kiadvány komplex elméleti háttértudást biztosit, és bár a gyakorlatot, a szakmai visszacsatolást nem helyettesítheti, de bizonyosan elindít egy úton, amely közelebb visz ahhoz a célhoz, hogy egyszer te is barista légy, ha szeretnél.

A kiadvány letöltése után számos izgalmas, érdekes információhoz juthatsz hozzá, amik igazi kávé-szakértővé tesznek. Az itt megszerzett tudással bátran villoghatsz a baráti társaságban, egy közös kávézás során, vagy akár egy randin!

Az ebook anyagát a kávé kultúrájában jártas szakemberei csekkolták, így megbízhatóbb információforrásnak számít, mint a legtöbb, interneten található cikk.

Ha elolvasod az anyagot, attól nem válik belőled egy csapásra barista, de sokat tanulhatsz – és eldöntheted, hogy szeretnél-e alaposabban foglalkozni a témával. Ha pedig úgy döntesz, hogy belevágsz egy komolyabb képzésbe, már az első órákon lenyűgözheted oktatóidat és csoporttársaidat, hiszen remek szakmai alapokkal indulhatsz neki!

Az ebookhoz iratkozz fel VIP hírlevelünkre, így ráadásul egy 5%-os kedvezményre jogosító kupont is kapsz, amit a MIndigKávé Webshopban tudsz felhasználni!

Kellemes olvasgatást kívánunk!  smiley