Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cream Coffee

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy egy sikeres üzlet működtetéséhez folyamatos fejlesztésre, innovációra, valamint új, vevőcsalogató szolgáltatások bevezetésére van szükség. Meggyőződésünk, hogy a kiegészítő termékek, illetve szolgáltatások között az egyik legfontosabb szerep a kávénak és a kávé alapú termékeknek jut, ráadásul a helyben készített kávéitalokon jelentős kiskereskedelmi árrés érhető el.

A nyári időszakban ez kifejezetten igaz! Próbálja ki Cream Coffee szolgáltatásunkat, amellyel új törzsközönséggel építheti vállalkozását!

A Cream Coffee egy frappé jellegű krémes, hideg, sűrű állagú kávédesszert. Jegeskávéba keverve vagy önmagában kínálva, garantáltan elnyeri vásárlói tetszését!

Miért érdemes igénybe vennie Cream Coffee szolgáltatásunkat?

- Könnyen kezelhető, kis helyigényű, energiatakarékos készülék.

- Kizárólag első osztályú alapanyagok használata.

- Kockázatmentes, jelentős árrést eredményező konstrukció.

- Vevőcsalogató és - megtartó újdonság, amely tovább erősíti az Ön vásárlóinak lojalitását.

- A készülék bérleti díja tartalmazza a folyamatos karbantartást, meghibásodás esetén a készülék 48 órán belüli javítását vagy cseréjét.

- Az üzemeltetéshez szükséges alapanyagot és kiegészítő termékeket (papír pohár, műanyag kanál, egyebek) üzletkötőinktől tudja beszerezni.

 

Felkeltettük érdeklődését? Kérje egyedi Cream Coffee ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

Az űrlap elküldése után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy a lehető legkedvezőbb egyedi ajánlatot tudjuk összeállítani az Ön részére!


Az űrlap kitöltése után kattintson a fenti Tovább gombra! Amennyiben ezt nem teszi meg, az űrlap nem érkezik be hozzánk!