Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Saját gép vagy kávészolgáltató? Így kényeztesd vevőidet, ha éttermed, kávézód vagy dohányboltod van!

Saját gép vagy kávészolgáltató? Így kényeztesd vevőidet, ha éttermed, kávézód vagy dohányboltod van!

Egy jó fekete elengedhetetlen a nap indításához (és sokszor szinten tartásához is). Étteremben, dohányboltban, munkahelyen irodában, rendezvényen bizonyára te is észrevetted, hogy a kávé az egyik legfontosabb termék. De vajon mi éri meg jobban neked és a vendégeidnek is: ha saját magad intézed a kávékérdést, vagy ha kávészolgáltatót veszel igénybe?

A kávészolgáltató hosszú távú befektetés

Akár éttermet, kávézót, szálláshelyet, nemzeti dohányboltot üzemeltetsz, akár „csak” a munkahelyen, vagy épp egy nagyobb rendezvényen kell gondoskodnod a minőségi kávékról, érdemes fontolóra venned az együttműködést egy kávészolgáltatóval. Ez egyrészt nagy terhet vehet le a válladról, másrészt gazdaságosabb lehet, mint ha saját magad gondoskodnál a kávéról, és végül, de nem utolsósorban olyan kávéitalokkal kényeztetheted a vendégeket/kollégákat/vevőket, amikre garantáltan emlékezni fognak, és amiért visszatérnek. Ez a szolgáltatás egyszerre jelent egy praktikus megoldást, egy nagyvonalú gesztust, és növelheti bármilyen munkahely, vagy szolgáltatás minőségét.

Az ilyen jellegű befektetések hosszú távon térülnek meg: jobb munkahelyi hangulat jobb eredményeket szülhet, egy minőségi kávé visszajáró vendégeket eredményez, egy rendezvény, ami jól sikerül, újabb megbízásokat hozhat.

Ha te magad próbálod megoldani a kávé-ellátást, rengeteg kérdés és szerveznivaló fog felmerülni: hány kávégép kell, milyen típusú, milyen kávét kell tudnia elkészíteni, mire mekkora igény lesz, mi történik, ha elromlik, honnan rendeld hozzá a kávét, milyen legyen a kávé… és ezek még csak az első dilemmák.

Ha viszont kávészolgáltatót veszel igénybe, sok dolgot leveszünk a válladról:

  • Felmérve a körülményeket, az üzemeltetési hely jellegétől függően biztosítunk megfelelő mennyiségű és típusú kávégépet.
  • Sok bolttal, vendéglátóipari egységgel és rendezvénnyel dolgoztunk már, így tudjuk, milyen és mennyi kávét lehet majd értékesíteni, amire Te is építhetsz.
  • Nem számolunk fel külön költséget a berendezés kihelyezéséért, szervizeléséért és karbantartásáért, így hosszú távon gazdaságosabb az üzemeltetés, mintha saját kávéfőzőid lennének.
  • Ha elromlik egy készülék, nem maradsz kávé nélkül, és amiatt sem kell aggódnod, hogy rövid időn belül megfelelő szakembert találj, aki kiszáll a helyszínre. Az ország teljes területén, a nap minden órájában biztosítjuk a gyors szervizt, vagy cserét, így neked csak jelezned kell a problémát, mi gondoskodunk a többiről.
  • Elsőosztályú, minőségi kávék kerülnek a gépekbe.
  • Széles a választék, a legegyszerűbbtől a legkülönlegesebbig mindenféle kávéról tudunk neked gondoskodni, így mindig kiszolgálhatod vevőkörödet.
  • Rendezvényekre igény szerint baristát is biztosítunk, aki nem csak csodás kávét készít, de el is beszélget a vendégekkel a kávékultúráról, a különböző típusú, helyszínen kínált kávék jellegzetességeiről, előnyeiről, valamint a kávéfogyasztás íratlan „szabályairól”, legújabb trendjeiről is.
  • A kávézáshoz szükséges külön kiegészítők is megrendelhetők, nem kell külön időt szánni beszerzésükre.
  • A partneri viszony fényében rendkívüli, egyedi, alkalomra és helyszínre szabott akciókat is biztosítunk, így még jobban megéri neked és vendégeidnek.
  • Nincsenek rejtett költségek.

Szabadulj meg a kávéfőzés és a gép üzemeltetésének minden nyűgétől, bízd meg a Mindig Kávé csapatát és a fenti előnyök mindegyikét élvezheted! Online űrlapunk kitöltésével percek alatt tudsz árajánlatot kérni, és csak akkor kell kifizetned bármit is, ha szolgáltatásunk minden tekintetben megfelel az igényeidnek.

Ha bármilyen kérdésed lenne az ügy menetével kapcsolatban, vagy csak tanácsokat, tippeket szeretnél kapni, hogy mely termékeinket érdemes megrendelned, kollégáink szívesen állnak a rendelkezésedre.

Mi tudjuk, hogy egy jó erős fekete egy étterem lelke lehet, fűszert és színt vihet a munkahelyi hétköznapokba, és különleges atmoszférát teremthet egy szolgáltatói helyszínen. A kávé a szívügyünk, a hivatásunk, a szenvedélyünk: vedd fel velünk a kapcsolatot, és engedd meg, hogy levegyük a kávé-kérdést a válladról!


Tartalomhoz tartozó címkék: Pannon Kávé