Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kávészolgáltatás éttermek, kávézók részére

Elérhetőség: Ajánlatkérési lehetőség
Cikkszám: SZOLGKAVEZO
Nem értékelt

Éttermet vagy kávézót üzemeltet és kiaknázná a kávéértékesítésben rejlő lehetőségeket?

A megszokottól eltérő, különleges kávékat szeretne kínálni vendégeinek?

Profi szakemberekre bízná a kávéval kapcsolatos kérdéseket?

Jó helyen jár! Kérje egyedi ajánlatunkat!

Várható szállítás: 2024. június 25.

Leírás

Éttermet vagy kávézót üzemeltet és kiaknázná a kávéértékesítésben rejlő lehetőségeket?

A megszokottól eltérő, különleges kávékat szeretne kínálni vendégeinek?

Profi szakemberekre bízná a kávéval kapcsolatos kérdéseket?

Jó helyen jár! Kérje egyedi ajánlatunkat!

Mit kínálunk partnereinknek? Miért érdemes velünk együttműködni?

Professzionáls felújított vagy új karosgépeket kínálunk, amelyek egytől egyig gyors, kényelmes és megbízható üzemeltetést biztosítanak.

Térítésmentesen biztosítjuk a berendezés kihelyezését, szervizelését és karbantartását. Országos, 6 telephellyel rendelkező szervízhálózatot tartunk készenlétben, amely a lehető legrövidebb időn belül elhárítja az esetlegesen fellépő hibákat. A kávégépekhez tartozó specális vízszűrőberendezést is díjmentesen biztosítjuk!

Kizárólag elsőosztályú szemeskávékat használunk, amelyek a már közkedvelt Corso Verona, Caffé Perla és Cafés Cornellá márkanévvel kerülnek forgalomba. A kávék pörkölése, összetétele, aromajegye fajtánként változik, így bárki megtalálja a számára szimpatikus ízvilágot.

Személyes szaktanácsadást biztosítunk a kávé és kávékészítmények elkészítéséhez. Barista tréner és területi képviselő kollégáink segítségével személyre szabott, díjmentes oktatást tartunk Önnek és alkalmazottainak, akár több alkalommal is, hogy az Ön által eladott végtermék mindig kiváló minőségű legyen.

Partnereinket rendszeresen látogatjuk, az üzemeltetést rugalmasan segítjük. Területi képviselő kollégáinktól minden kávézáshoz szükséges kiegészítő megvásárolható, amellyel Ön nem csak pénzt, de időt és energiát is megspórol! A partneri viszony keretében folyamatos akciókat, egyedi ajánlatok biztosítunk!

Igény esetén vállaljuk egyedi kávés POS anyagok tervezését, gyártását és kihelyezését. Az egységes, dizájnolt megjelenéssel tovább tudja növelni a kávéértékesítésből fakadó forgalmát! Kültéri és beltéri anyagok gyártásában is aktívan részt veszünk, partnerünkkel közösen állítjuk össze a legoptimálisabb kávés megjelenéseket.

És végül, de nem utolsó sorban: a teljeskörű kávészolgáltatást 0 Ft befektetéssel veheti igénybe! Az utólagos adagelszámolásos konstrukciónknak köszönhetően akár a kávé-, és alapanyagkészletet sem kell előre finanszíroznia! A megállapodás szerinti konstrukció kiválasztása után pedig nincs extra üzemeltetési díj és egyéb rejtett költség.

Felkeltettük érdeklődését? Kérje egyedi kávészolgáltatási ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

Az űrlap elküldése után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy a lehető legkedvezőbb egyedi ajánlatot tudjuk összeállítani az Ön részére!


Az űrlap kitöltése után kattintson a fenti Tovább gombra! Amennyiben ezt nem teszi meg, az űrlap nem érkezik be hozzánk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!