Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk mondták

"A Cafés Cornellá Barista Pro 96 kávét nem csak a vendégeim, én és a barátaim is szívesen fogyasztjuk. Amikor ezt a kávét iszom mindig rájövök, hogy mekkora különbség van kávé és kávé közt: szerencsére nap, mint nap az egyik legkülönlegesebbel indíthatom a reggeleimet."

László Noémi - Umpa-Lumpa Kávézó - Budapest


"3 éve dolgozunk kölcsönös elégedettséggel együtt az ország legnagyobb zenei fesztiváljain. A Perla kávé minősége mellett, a háttértámogatás mértéke is jelentős, amit a MindigKávé (Pannon Kávé Kft.) csapatától kapunk, így évről-évre kiváló kávéitalokat tudunk kínálni a fesztiválozó nagyközönségnek, dolgozóknak és fellépőknek egyaránt.”

Kiss János – Kávézz Velünk – Püspökladány


"Örömmel használjuk a kávétokat, mert egyszerre ötvözi a modern kor szellemiségét a kellemes és letisztult ízvilággal, és egyszerre nyúl vissza a gyökerekhez, a tradicionális olasz pörköléshez. E kettő találkozása adja azt az utánozhatatlan kávéízt, amiért vendégeink napról napra betérnek hozzánk."
 
 
Járányi-Nagy András - Parányi Bisztró - Budapest

"Kiváló csapat, elsőosztályú kávé, megbízható berendezések. Örülök, hogy elindult a webshop, én biztosan ajánlani fogom az ismerősi körömben!”

   Szabó János - Debrecen


"A Corso Verona kávék erős, telt ízzel, kiemelkedően finom espresso kávét adnak, illetve remek cappuccino készül belőlük. Külön kiemelném a szolgáltatás magas minőségét, ami magában foglalja a kávégép rendszeres karbantartását. A területi képviselő még arra is figyel, hogy a szemcseméret és a kávéadag beállítása is rendben legyen minden alkalommal!"

  Mihók András - Habakuk Bár - Budapest


"Cégünk, a Szolnokneked Kft. a vendéglátás több aspektusával foglalkozik, melyhez kávé szempontjából kitűnő választásnak bizonyult a Pannon Kávé Kft. Számunkra, mint vendéglátó és szolgáltató cégnek fontos a vendégeink és partnereink elégedettsége, melyhez a Pannon Kávé mind kínálatával, mind technológiai és szakmai hozzáállásával kiválóan támogatja ezen törekvéseinket. Ajánljuk őket minden olyan cég számára, akinek fontos a fogyasztói véleménye legyen szó akár üzemi vendéglátásról, akár szállodai szolgáltatásról, vagy bármely kávéhoz kapcsolódó szolgáltatásról."

Jakus Anita - Sörárium - Szolnok

https://sorarium.hu/


„Rendeltem a mindigkave.hu oldalról Cafés Cornellá 96 Barista Pro szemes kávét, mert professzionális prémium kávét akartunk kóstolni. Barátaink, családtagjaink s magam is imádjuk! Aki szereti a markáns ízvilágú kávét, az nem talál jobbat szerintem. A rendelés, a szállítás, korrekt, gyors, az oldal jól használható. Gratulálok!”

Barta Katalin - Budapest


"Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz csomagküldést és a kedves ajándékot. Most először rendeltem önöktől, de nem utoljára! Bárcsak több ilyen cég lenne mint önök."

Bodnár Tamás - Gyula


"A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum mindenben a minőséget részesíti előnyben és fontos, hogy a látogatóink is ezt érezzék, amikor belépnek Közép-Kelet Európa egyedülálló repülőmúzeumába.

Köszönjük a Pannon Kávé Kft. csapatának, hogy kezdetektől partner a professzionális szolgáltatásban és prémium kategóriás termékeikkel hozzájárul vendégeink elégedettségéhez."

Marsi Gabriella - RepTár Szolnoki Repülőmúzeum - Szolnok


"Köszönöm szépen nagyon elégedett voltam. Kifogástalan a csomagolás, gyors a kiszállitás. Nem utolsó sorban az áru is kiváló minőségű volt. Amikor elfogynak a kapszuláķ és a tea, a következökben is fogok rendelni. Ajánlom a barátaimnak is, mivel ők sem fognak csalódni szerintem. Üdvözlettel: Kiss Györgyné
 
Kiss Györgyné - Miskolc