Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen kávégép legyen a munkahelyen? A saját gép vs. bérelt gép előnyei és hátrányai

Milyen kávégép legyen a munkahelyen? A saját gép vs. bérelt gép előnyei és hátrányai
Vállalkozásod van, éttermet, kávézót üzemeltetsz, vagy rendezvényt szervezel, és szeretnél jó minőségű kávét kínálni a jelenlévőknek! Remek ötlet! De a kávéztatás akár macera is lehet, ha nem tervezel előre. Megmutatjuk, hogy mire kell odafigyelned, ha saját, és mire, ha bérelt kávégépet használsz! 

A múltkori cikkben már írtunk arról, mennyire fontos, hogy a munkahelyen biztosítsd kollégáidnak a kávézási lehetőségeket. Hasonló a helyzet egy rendezvényen is, például konferencián, tárgyaláson, termékbemutatón. Azt meg mondani sem kell, hogy egy étterem, vagy más vendéglátópari egység sem működhet kávé nélkül! 

Ilyen esetekre sokan beszereznek egy kávégépet, feltöltik alapanyaggal, kihelyezik, és a többit a jelenlévőkre bízzák. Kevesen gondolnak bele, hogy hosszú távon a készülék is karbantartást, esetleg javítást igényel, nem is beszélve arról, hogy neked kell gondoskodni a kávé, kávétejszín, cukor beszerzéséről, szemmel tartani a készleteket, és intézni az utánpótlást. 

Most mutatunk 3 okot, miért jó, ha inkább a kávégép bérlést választod! 

1. A kávérendelés nem okoz neked fejtörést 

Ha céged van, vagy rendezvényt szervezel, biztosan van elég dolgod; az állandó rutinfeladatok, a beeső, „tűzoltási” dolgok mellett nem kell, hogy a kávé-kérdést is a nyakadba vedd. Ha igazán profi cégtől bérled a kávégépet, és magát a kávét is, akkor az egészet elintézik helyetted; felmérik a fogyasztást, és az alapján szállítják rendszeres időközönként a belevalót. Sőt, minden alkalommal csekkolják a készleteidet, és ha azt látják, hogy több koffein fogy, mint általában, egyeztetnek veled, hogy rövidebb időn belül jöjjenek vissza az új adaggal! 

De még mielőtt eljutnál idáig, lehet, hogy már magának a kávé típusának kiválasztása is nehézséget jelent, ha nem ismered alaposan a feketék világát. Egy profi csapat felméri az igényeket és ízléseket, és ez alapján választja ki mind a kávéfőzőt, mind a belevaló kávét. 

2. Gondoskodnak a gép javításáról és karbantartásáról 

A kávéfőzők is gépek, szükségük van a gondoskodásra, illetve esetenként meg is hibásodhatnak. Az is előfordulhat, hogy valamelyik kolléga, aki kevésbé ért hozzá, nem megfelelően használja, és akaratán kívül elrontja. A munkahelyi teendők és a rendezvények megszervezése épp elég stresszel járnak, így nagy könnyebbség, hogy a kávégép javítása, karbantartása, üzemeltetése kapcsán neked nincs semmi teendőd. Nem neked kell zakóban előkapni a kis szerszámosládát és Mekk Mesterként nekiesni a gépnek, ha valami elromlik! Ez a szolgáltatás része, hogy megoldjuk a problémát. Sőt! Ilyen esetekben sem maradsz kávé nélkül, hiszen ha szükséges, biztosítjuk számodra a cseregépet a javítás időtartamára. 

3. Állandó minőség 

Ha megtaláltad azt a kávéfőzőt és a kávét, ami a legjobb kávészüneteket biztosítja, és igazán profi céggel szerződtél, nyugodt lehetsz afelől, hogy állandó minőségben biztosítják a kávéfogyasztást rövid- és hosszútávon is.  Akkor is, ha a piacon az adott termékből hiány van. Egy szakértő már rutinos abban, hogy minden követ megmozgasson, és vagy az eredeti, vagy azzal egyező minőségű terméket szállítson neked, ami a megszokott ízélményt hozza.  

Összefoglalva tehát a kávékészülék bérlése – olyan cégtől, amelyik a belevalóról is gondoskodik – rengeteg terhet vehet le a válladról, és sokkal kevesebb gondod lesz vele, mintha saját magad intéznéd a kávéztatást a vállalkozásodban! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Pannon Kávé Szolgáltatás