Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Basilur tea – a távolról érkező harmónia

Basilur tea – a távolról érkező harmónia

Az idő egyre hidegebbre fordul, ilyenkor jól esik egy csésze forró tea, ami melengeti tested, lelked. A Basilur teák azonban nemcsak télen hozhatják el a harmóniát az életedbe. Ismerd meg ezt a csodás teakeveréket, aminek a története sem hétköznapi!

Miért szeretjük annyira a teákat?

Mindenkinek megvan a szokása, hogy miként szereti fogyasztani kedvenc teáját: 2 cukorral, citrommal, esetleg csak natúr módon élvezi az ízeket. Bármelyik is legyen rád igaz, egy dolog közös minden teakedvelőben: imádjuk a teafüvek változatos és izgalmas ízeit!

Amikor kint havazik és semmire sem vágysz jobban, minthogy bebújj a takaró alá, akkor a tea lesz a pont az „i” betűn. Ha pedig az idő melegre fordul, egy kellemes baráti beszélgetés mellett igazán frissítő tud lenni behűtve is! A teák tehát alapból is sokat hozzátesznek a kellemes élményeinkhez, most azonban, a Basilur teák segítségével lehetőséged van ebben is szintet lépni.

Szerencsétlenségből született varázslat

A Basilur teák Srí Lanka, korábbi nevén Ceylon gyönyörű tájáról származnak gondos kezekből. Meglepő, de ez a csodás szigetország sokáig egyáltalán nem a teáiról volt híres, sokkal inkább a kávéültetvényeiről. A sors azonban úgy hozta, hogy a 19. század végén egy súlyos fertőzés érte el a kávébab-földjeiket, amitől az ország összes ültetvénye megsemmisült. 

A helyzet kilátástalannak tűnt egészen addig, amíg James Taylor fel nem fedezte, hogy a környék kiválóan alkalmas teaültetvények létrehozására. A kisebb, néhány hektáros terület idővel egészen nagyra duzzadt, végül az egész országot beborította.

Napjainkban a különleges, ugyanakkor megfizethető árú teáinak köszönhetően Srí Lanka az elsők között szerepel, mint export ország. A Basilur teák ezt az autentikus jelleget kihangsúlyozva különleges csomagoláskban biztosítják az egyedülálló tea-élményt.

És ez még nem minden…

A termőhely magasságától függően léteznek alacsonyan, középmagasan, és magasan termesztett teák, amelyek eltérő karakterrel rendelkeznek, ezzel is biztosítva a Basilur teák sokszínűségét.

Míg a középmagas területekről származó teák inkább élénk színeikben különlegesek, addig a még magasabb területeken termők intenzív és gazdag aromáikkal tűnnek ki. A Basilur teák tehát egy különleges, nem hétköznapi élményt nyújtanak, szemet kápráztatóak és ízletesek is.

Kösd össze a kellemest a kellemessel!

Tudtad, hogy ha most rendelsz tőlünk kávécsomagokat, akkor akár Basilur teát is kaphatsz ajándékba? Egyszerre élvezheted a finom kávék aromáját, és a teák lágy ízeit, ráadásul utóbbiért nem is kell fizetned! Ehhez nem kell más tenned, mint minimum 12 ezer forint értékben rendelned, és már ki is választhatod, hogy melyik prémium elegáns csomagolású Basilur teát szeretnéd ajándékba csomagod mellé.

Sőt, 15 ezer forint feletti rendelés esetén akár egy gyönyörű fémdobozos Basilur teával is gazdagabb lehetsz! A hab a tortán, vagy inkább a gőz a teán, hogy bármelyik csomagot is választod, a házhozszállítás teljes mértékben díjmentes!

Lepd meg egy csodás tea- vagy kávéélménnyel családod, vagy barátaid! Válogass kedvező csomagajánlataink közül!