Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az Ingyenkávé előnyei

Az Ingyenkávé előnyei

Munkáltatók figyelem! Ezért éri meg az ingyenes kávéfogyasztás

Ingyen kávé a munkahelyen? Megosztó kérdés, hiszen miért is lenne a munkáltató érdeke a kávé (és a kávészünet) biztosítása? Nos, az ingyenkávé növeli a produktivitást, és meglepő, de csökkenti a kávészünetek hosszát. Mutatjuk, hogyan!

Kávé a munkahelyen: alapvető szolgáltatás, vagy extra?

Egyáltalán kell-e a munkáltatónak kávéztatnia a dolgozókat? Egyre elterjedtebb itthon is az ingyenkávé, ami jelentős kiadásokat jelenthet munkáltatóként, ugyanakkor számtalan előnnyel is jár – ezekből szemezgetünk pár pontban.

 

Az ingyenkávé előnyei

Szerethetőbb munkahely

Az ingyenes kávé biztosítása korántsem pénzkidobás. Az emberek egy jelentős részének alapvető szükséglete az, hogy megigyon egy kávét az ebédszünetben, vagy egy nagy hajrá előtt. Akkor sem árt, ha van mit lefőzni, ha rendkívüli helyzetek miatt túlórázni kell – ilyenkor egy jó, forró fekete nedű életmentő lehet. Ha nem is arra pályázol, hogy te legyél az év főnöke, azért nyilván szeretnéd, hogy a kollégáid pozitívan viszonyuljanak hozzád és jó legyen a légkör. Persze az ingyen kávé még önmagában nem biztosítja ezt, de megalapozhatja.

Nagyobb produktivitás

A megfelelő mértékben fogyasztott kávé jó hatással lehet a dolgozók szellemi-fizikai teljesítményére, illetve a kávé magas antioxidáns tartalma erősen hozzájárulhat ahhoz is, hogy dolgozóid egészsége hosszú távon jó maradjon. A koffein, mértékkel fogyasztva egy olyan pszichoaktív hatóanyag, amelynek nincs káros mellékhatása. Értágító hatású, stimulálja az agyat is. Ha dolgozóid ingyen jutnak kávéhoz, biztos mindig fogyasztani fogják, ha szükségük van rá az elvégzett munkához, és nem fognak anyagi megfontolásból lemondani róla. A kávé javítja az ítélet alkotást és a megfigyelőképességet, csökkenti a fáradtságot és álmosságot. A hatás pedig 3 órán át fenntartható egy csésze eszpresszóval.

 

Rövidíthetsz a kávészüneteken

A kávé a legtöbb ember számára ma már-már alapvető létszükséglet; akkor is fognak kávézni, ha te nem teremtesz rá lehetőséget. Ebben az esetben viszont lehet, hogy kiszaladnak a közeli kávézóba, vagy maguknak szerzik be az alapanyagot és főzik le a kávét, ami sokkal tovább tart, mint egy professzionális kávégépen megnyomni a gombot. Szerezz be olyan gépet, ami egyesével, vagy nagyobb adagban is tud kávét lefőzni, és kevesebb idő megy majd el az ital előállítására!

Ha már lúd, legyen kövér

Ha már rászánod magad, hogy a munkahelyi kávét ingyen biztosítsd a csapatodnak, akkor nem árthat, ha adsz a minőségre is. Ne a legolcsóbb kávét válaszd, mert az többet árthat, mint használ. A dolgozók örömébe üröm vegyül, ha azt tapasztalják, hogy az egyik legrosszabb minőségű kávét isszák és szó szerinti, valamint átvitt értelemben is keserű szájízzel hagyják majd el az étkező vagy konyha területét. Nálunk a MindigKávé-nál, nagy kiszerelésben, kedvező áron kaphatsz minőségi kávékat. Ha tőlünk rendeled a készüléket is, teljeskörűen gondoskodunk annak karbantartásáról, utántöltéséről, így neked semmi dolgod nem lesz, dolgozóid viszont örülni fognak neki!

Amennyiben TE is szeretnél minőségi kávét biztosítani kollégáidnak,

 kérd teljeskörű kávészolgáltatási ajánlatunkat: mindigkave.hu/kaveszolgaltatas-irodak-reszere-795

A következő cikkünkben arról írunk majd, milyen előnyei vannak, ha professzionális kávégépet használsz a munkahelyen.

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekesség Pannon Kávé Tea