Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Sziget rendezvények kávéja

A Sziget rendezvények kávéja idén nyáron is a Café Perla Rosso lesz, a szolgáltató pedig a Mindig Kávé. Tudj meg mindent erről az izgalmas kávéról, mely kedvenc nyári fesztiváljaid során felfrissít az esti bulira!

Hol találkozhatsz velünk?

Már javában zajlik a nyár, biztos te is eltervezted már, hogy mikor, hol fogsz lazítani és mely rendezvényeken fogod magad kitombolni: de bárhova is mész és bárhogyan is töltsd a szabadidőd, a kávé szerelmeseként neked nem lehet mindegy, hogy indítod ezeket a napokat, ugye? A VOLT, Balaton Sound, Sziget esetében továbbra is a Café Perla Rosso a koronázatlan királynő. Számíthatsz rá, hogy ezzel az egyedi ízvilágú fantasztikus itallal pörgetheted fel a reggelt, dobhatod fel a hangulatot.

A MindigKávé 2018 óta szolgáltatja a kávét a Kávézz Velünk vállalkozással partnerségben, osztatlan sikerrel, hiszen elsőosztályú gépekkel és alapanyagokkal dolgozunk. Frissen őrölt, frissen főzött kávét adunk, amire sohasem kell hosszú ideig várakoznod, a nagy teljesítményű gépeinkkel ugyanis maximális hatékonysággal tudjuk kiszolgálni a kávéra vágyókat. 17 standon napi több tízezer kávét készítünk: nincs megállás és nincs panasz sem, hiszen az ital minden alkotóeleme minőségi. A kávékészítéshez szakavatott baristáink karos gépeket, Astoria Start és Astoria Forma típusú kávéfőzőt, valamint egy automata gépet, a Necta Colibri C3-at használják.

 

A Caffé Perla Rosso

A Caffé Perla Rosso egy olyan kávé, mely egyedi ízjegyekkel rendelkezik, enyhén gyümölcsös és csokoládés. Ugyanakkor ezt az ízvilágot úgy éri el, hogy nem csak a különc ízléssel rendelkezők tudják azt élvezni.

Amikor kiválasztottuk „A Fesztiválkávét”, azt tartottuk szem előtt, hogy a kávéhoz különböző módon viszonyuló, különböző tradíciókat követő emberek körében egyaránt szerethető legyen. Nem volt könnyű dolgunk, hiszen a fesztiválokon nagyon színes közönség gyűlik össze és a fogyasztók is nagyon sokfélék, ráadásul abban is markánsan különbözhetnek, hogy miért is akarják azt az italt elfogyasztani. Sokan azért akarnak kávézni, hogy jobban bírják a bulit, mások azonban legalább annyira érkeznek a fesztiválokra a gasztronómiai élményekért, mint a hajnalig tartó partikért. Választásunk azért esett a Caffé Perla Rosso-ra, mert ebben találtuk meg azt a csodálatos végeredményt, amely gyakorlatilag minden igénynek megfelelhet. Ahogy minden út Romába vezet, úgy minden kávéfogyasztó ízlése is „eltalál” ehhez a varázslatos italhoz.

A Café Perla Rossot ráadásul több ízben elismerte a szakma is. Mi sem bizonyítja jobban a páratlan minőséget és a vele járó lehetőségeket, mint az, hogy 2016-ban és 2017-ben is a Latte Art Magyar Bajnokság hivatalos versenykávéja volt, így az ország legkiválóbb baristái dolgoztak vele, és elismerően nyilatkoztak róla. Hogy nem csak a hivatásosokat, hanem az egyszerű fogyasztót is meggyőzte az adott márka, a Sziget rendezvények látogatóin túl is, az mutatja, hogy 2019-ben a Kávékorzó Független Kávémagazin közönségszavazása alapján Magyarország 10 legkedveltebb kávéja közé is bekerült.

Kipróbálnád? Rendeld meg tőlünk online:

https://mindigkave.hu/cafe-perla-rosso-szemes-kave-1kg

Folyamatos magas minőség minden rendezvényen

Nem kell attól tartanod, hogy a nyár, vagy a rendezvény előrehaladtával más minőséget tapasztalsz standjainknál. Számunkra elengedhetetlen alapkritérium, hogy folyamatosan jó kávét tudjunk adni. Ennek érdekében mindent megteszünk mind az előkészületek, mind a rendezvények során.

·        Előtte már 2 hónappal megszervezzük és meghatározzuk a szállítást, a standépítést, a szervizautót, a mennyiségeket, a kávégépek típusát és számát.

·        Minden alkalommal a vezetőség ellenőrzése mellett beszereljük, beüzemeljük, teszteljük a gépeket.

·        A rendezvény alatt folyamatosan kontroll alatt tartjuk a kávé fogyását, a gépek állapotát, időszakos karbantartásokat is végzünk, hogy a gépek bírják a strapát.

Ha rendezvényt szervezel, és szeretnél jó minőségű kávét kínálni a vendégeidnek, úgy, hogy ezzel neked a lehető legkevesebbet kelljen foglalkozni, keress meg minket bátran, tapasztalt csapatunk a rendelkezésedre áll!

Tartalomhoz tartozó címkék: Pannon Kávé